(0 voturi)

Cu fața brăzdată de griji, cu ochii plânși și dornici de o vorbă dulce, pe bătrânii din comunitatea noastră îi găsești adesea aflați în suferință, gândindu-se cum să mai facă față zilei de mâine. În sprijinul unora dintre vârstnicii din Iași, vine Programul Servicii de Îngrijire la Domiciliu din cadrul Asociației Centrul Diecezan Caritas Iași.

(0 voturi)

Pe 28 februarie 2021 a avut loc Sfânta Liturghie dedicată activităților Caritas în comunitatea din Butea. Asociația Centrul Diecezan Caritas Iași este recunoscătoare membrilor comunității din Butea și tuturor binefăcătorilor care susțin activitatea Centrului de Îngrijire la Domiciliu. Cu această ocazie, s-a celebrat Sfânta Liturghie de către părintele Iosif Iacob, director general al asociației noastre și de către părintele paroh Marcel Blaj. Am amintit în rugăciune toate persoanele care suferă și i-am mulțumit lui Dumnezeu pentru toți aceia care se îngrijesc de cei bolnavi. După Sfânta Liturghie, prin disponibilitatea surorilor, ne-am bucurat de un moment de comuniune.

(0 voturi)

Asociația Centrul Diecezan Caritas Iași vă invită și în acest an, ca în timpul Postului Mare, să vă îndreptați privirea și inima către persoanele în vârstă care se găsesc în suferință, sprijinite prin Programul „Servicii de Îngrijire la Domiciliu”.

În perioada 1 decembrie 2020 - 31 ianuarie 2021 s-a desfășurat campania

Întoarce-ți privirea spre casă! destinată programului „Servicii de Îngrijire la Domiciliu” din cadrul Asociației Centrul Diecezan Caritas Iași

Campania Întoarce-ți privirea spre casă! a fost organizată pentru a sprijini Programul „Servicii de Îngrijire la Domiciliu” din cadrul Asociației Centrul Diecezan Caritas Iaşi şi a reprezentat participarea credincioşilor la susţinerea activităţii centrelor regionale de îngrijire la domiciliu care funcţionează în Dieceza de Iaşi. Mulți oameni de bine din diaspora ni s-au alăturat pentru a oferi un sprijin bătrânilor aflați în suferință. În anul 2020 am oferit servicii medicale și sociale unui număr de peste 1200 de vârstnici din aproximativ 30 de localități din regiunea Moldovei.

« Martie 2021 »