(0 voturi)

În luna aprilie 2020, Asociația Centrul Diecezan Caritas Iași, aniversează, 20 de ani de la înființarea primului centru de îngrijire la domiciliu din Dieceza de Iași, în municipiul Roman. În tot acest timp, îngrijirea la domiciliu a presupus implicare și responsabilitate socială, angajare și devotament pentru oameni și sănătatea lor. A fost un moment de debut al unui drum frumos, presărat cu multă dăriure și pasiune pentru slujirea aproapelui.

(0 voturi)

Persoanele vârstnice reprezintă segmentul de populație cel mai vulnerabil în contextul pandemiei COVID-19.

Programul „Servicii de Îngrijire la Domiciliu” din cadrul Asociației Centrul Diecezan Caritas Iași continuă activitățile de îngrijire la domiciliu pentru vârstnicii din localitățile:

(0 voturi)

Bucuria este raza de soare din viața fiecărui om indiferent de situația în care se găsește. La început de Martie echipa Centrului de Îngrijire la Domiciliu Iugani a încercat să aducă o rază de bucurie în casele și sufletele beneficiarilor vârstnici. Împreună cu beneficiarii am putut experimenta și noi bucuria vieții, fiind acei mici vestitori ai primăverii ducând un mic semn de prețuire și respect. Recunoștința noastră este față de bunul Dumnezeu că ne-a dat harul de a putea să le ducem cu o floare și pe El în viața și casele celor care au mai multă nevoie .

(0 voturi)

Ziua femeii este o ocazie bună, în fiecare an, de a aduce o bucurie pe chipurile beneficiarelor Centrului de Îngrijire la domiciliu din Pârgărești.

Pentru ca sărbătoarea să fie deplină, ne-am organizat din timp. Astfel, în perioada 1-8 martie 2020, împreună cu voluntarii CID Pârgărești, am pregătit felicitări și mărțișoare artizanale pentru a le împărți beneficiarelor noastre.

« Iulie 2020 »