O rază de lumină pentru sufletul lor!

06 Aprilie 2009

Biroul de Asistenţă Socială Caritas Iaşi, proiect al organizaţiei Centrul Diecezan Caritas Iaşi, derulează în luna aprilie o campanie de strângere de fonduri: „O rază de lumină pentru sufletul lor”. Scopul este de a aduce lumina şi speranţa în casa câtorva familii sărace din judeţul Iaşi.

Principala activitate din cadrul campaniei o reprezintă achiziţionarea de alimente şi jucării în preajma sărbătorilor pascale pentru 50 de familii, beneficiari ai proiectului.

Situaţiile sociale grave ale persoanelor defavorizate se înmulţesc din păcate din ce în ce mai mult, iar soluţiile de rezolvare a lor nu sunt chiar atât de uşor de găsit. De aceea dorim să fim alături de cei aflaţi în nevoie cu acest prilej al sărbătorii Paştelui, o sărbătoare a luminii şi a bucuriei.

În perioada 5-8 aprilie, voluntarii Biroului de Asistenţă Socială Caritas vor împărţi tricouri în căminele studenţeşti din Iaşi în schimbul unei contribuţii ce va fi folosită la sprijinirea unor familii, cu câte un pachet de alimente şi jucării pentru copii, în preajma sărbătorilor de Paşti.

Vă invităm să dăruiţi împreună cu noi o rază de lumină unor familii care au nevoie de sprijinul nostru!

Loredana Bişoc,

Asistent Social -Biroul de Asistenţă Socială Caritas.

Citit 686 ori Ultima modificare Joi, 18 Septembrie 2014 10:22

« Noiembrie 2017 »