Trăieşte-ţi propria viaţă cu responsabilitate!

10 Aprilie 2012

Cu câteva zile înaintea Sărbătorilor Pascale, în data de 5 aprilie 2012, Biroul de Asistenţă Socială Caritas a organizat un training de dezvoltare personală pentru 18 persoane aflate în dificultate, beneficiare ale proiectului nostru. În cadrul training-ului numit „Trăieşte-ţi propria viaţă cu responsabilitate” persoanele prezente au avut ocazia să conştientizeze că dragostea pentru propria viaţă, dublată de un simţ puternic al valorii personale şi responsabilităţii pentru propria devenire consolidează construcţia personalităţii fiecăruia dintre noi.

Pe parcursul programului beneficiarii au avut ocazia să înveţe mai multe modalităţi şi idei de creştere a respectului şi a stimei de sine prin diferite jocuri interactive, în care au fost implicaţi. Există unii oameni care îşi accentuează aspectele negative şi nu reuşesc niciodată să se împlinească, să-şi pună în valoare calităţile de care dispun şi să-şi folosească întregul potenţial uman. Fără îndoială, imaginea personală are o putere atât de mare încât impactul ei este extrem de important asupra destinului ca fiinţă umană, ea putând influenţa atât reuşita, cât şi eşecul.

Participanţii la training au învăţat că mereu trebuie să înfrunte dificultăţile vieţii, să nu rămână simpli spectatori ci din contra trebuie să acţioneze în mod demn şi responsabil în situaţiile de criză care apar în viaţa lor.

La finalul activităţii persoanele prezente au putut beneficia de un pachet cu alimente, care au fost achiziţionate cu sprijinul Biroului de atragere de fonduri prin intermediul unor oameni cu suflet, care au făcut o mare bucurie în preajma Sărbătorilor Pascale semenilor aflaţi în nevoie.

Mulţumim tuturor voluntarilor şi colaboratorilor noştri, care au făcut posibilă această activitate! Vă dorim un Paşte fericit cu linişte şi pace în suflete!

Loredana Bişoc, Coordonator –Asistent Social BASC

Citit 632 ori Ultima modificare Joi, 18 Septembrie 2014 12:08