Familia –leagănul valorilor

În data de 17 mai 2013, la Centrul de Resurse pentru Familii s-a organizat o activitate dedicată sarbătorii internaţionale a familiei. Scopul acestei activităţi a fost acela de a promova valorile unei familii sănatoase şi de a conştientiza importanţa şi rolul familiei în societate.

Tema abordată în cadrul întâlnirii a fost Familia-leagănul valorilor prin intermediul căreia s-au enumerat cele mai importante valori pentru a avea parte de un climat de pace şi armonie în familie. La sărbatoare au participat atât părinţii cât şi cei mici creîndu-se astfel o atmosferă plăcută, unde fiecare părinte şi-a deschis sufletul împărtăşind din experienţele sale. Pe parcursul evenimetului atât părinţii cât şi copii au purtat în piept simbolul familiei format dintr-o casă şi o inimă simbolizând stabilitatea şi dragostea care trebuie să existe în fiecare cămin pentru a avea o familie fericită. Tot în cadrul discuţiei s-au conturat câteva puncte tari din familiile membrilor care au participat la activitate, temerile şi soluţiile existente la problemele şi grijile cu care se confruntă familia de astăzi. În cadrul evenimentului grijile –care reprezintă inamicul armoniei din familie au fost lăsate deoparte şi părinţii prezenţi s-au bucurat pe deplin de această sărbătoare.

La finalul evenimentului membrii prezenţi la activitate au beneficiat de pachete cu haine dăruite de către Grupul de Firme Connex, cărora le mulţumim şi pe această cale.

Cristina Ursan-Voluntară a Centrului de Resurse pentru Familii

Citit 752 ori Ultima modificare Joi, 18 Septembrie 2014 12:18