Să împletim un vis!

16 Aprilie 2014

   Sărbătorile Pascale aduc în sufletele echipei Centrului de Resurse pentru Familii nu doar sentimentul de linişte şi bucurie, ci şi motivaţia de a reuşi constant să-i ajutăm pe beneficiari în situaţii nu tocmai fericite, în momente în care ochii se umezesc, lacrimile cad sfioase pe obrajii brăzdaţi de griji şi probleme, iar mâinile tremură uşor, după atâta muncă care au obosit atât trupul, cât şi sufletul acestora.

Din dorinţa de a le oferi beneficiarilor posibilitatea unor sărbători fără griji, am pornit cu entuziasm campania noastră numită sugestiv SĂ ÎMPLETIM UN VIS, cu scopul de a îmbunătăţi nivelul de trai a 30 de familii şi copii cu vârste cuprinse între 1-14 ani aflaţi în situaţii de dificultate, aducând astfel speranţă şi lumină pe chipurile lor. Obiectele scoase la vânzare au fost realizate cu multă dragoste şi pricepere de către voluntarele Centrului nostru, din mâinile lor ieşind adevărate obiecte demne de laudă. Broşele, pandantivele, cerceii şi brăţările au fost primite cu entuziasm şi curiozitate de către oamenii din comunitate, participând şi contribuind activ în procesul de ameliorare a situaţiilor de dificultate prin care beneficiarii noştri trec. Nu în ultimul rând, lumânările şi articolele din ceramică specifice Paştelui au fost şi ele admirate şi căutate, voluntarii oferind, odată cu obiectul în sine şi o parte din mulţumirea, respectul şi devotamentul lor atât faţă de semeni, cât şi faţă de activitatea depusă în cadrul Centrului de Resurse pentru Familii.

În urma derulării acestei campanii am achiziţionat produse de bază în alimentaţie, ajutând astfel beneficiarii noștri să ofere o masă bine-meritată familiilor lor, cei mici putând să se bucure şi ei de dulciurile mult aşteptate.

Am ales să luăm locul iepuraşului de Paşte şi să vizităm oamenii care merită mult mai mult decât am putea noi să exprimăm în cuvinte, doar pentru simplul fapt că, în ciuda problemelor apărute de-a lungul timpului, tot mai au puterea să ne ofere un zâmbet, să iasă din casă cu spatele drept şi capul sus, căutând soluţii pentru a depăşi un anume impas. Am fost primiţi cu emoţie, căldură şi braţe deschise, fiecare persoană în parte fremătând de nerăbdare, căutând în pachete la fel de entuziaşti ca şi copiii, ochii lor arătându-ne mulţumire.

Plecăm de la ei la fel de emoţionaţi. În tăcere, doar paşii noştri răsună tăcuţi pe alee. Însă, în gând, fiecare dintre noi ne promitem că vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a-i ajuta. Prin derularea acestei campanii ni s-a întărit convingerea că am ales drumul corect, că avem un scop pentru care merită să luptăm şi pe viitor, iar cauza noastră nu va fi niciodată pierdută.

Le mulțumim tuturor celor care au contribuit prin donaţii la oferirea unor sărbători mai liniştite pentru beneficiarii noştri.

Vă dorim tuturor Sărbători Pascale binecuvântate, cu bucurie și pace în suflete!

 

Echipa Centrului de Resurse pentru Familii

 

 

Citit 1299 ori Ultima modificare Joi, 18 Septembrie 2014 12:36

Calendar

« Februarie 2019 »
Lun Marţi Mie Joi Vin Sâm Dum
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28      
X

Right Click

No right click