Swimathon 2015 - Centrului Diecezan CARITAS Iași

04 Iulie 2015

Pe 04 iulie, la Ștrandul Municipal, a avut loc cea de-a patra ediție a Swimathon Iași, eveniment organizat de Fundația Comunitară Iași. În acest an, Centrul Diecezan Caritas Iaşi a participat la eveniment pentru ca beneficiarii Programului "Don Bosco", sa primească o masă caldă pe parcursul anului următor dar și servicii socio-educative si activități de tip after- school.

Am avut mândria să avem înotători ambițioși până la capăt: Adrian Mătăsaru, Eduard Lucaci, Lucian Tifui, Ovidiu Hrețcanu, Cosmin Ciubotaru, Dumitru Parfin. Ei au înotat pentru proiectul Educația te face Mare! si au realizat 49 de ture de bazin în 50 de minute, timpul alocat pentru a arăta că împreună putem schimba comunitatea în care trăim!

Cei care au răspuns afirmativ invitației noastre sunt oameni care au crezut în noi și care doresc să ne susțină în continuare, cei care au donat sau cei care au venit să ne susțină, în cadrul evenimentului.

Centrul de resurse copii și tineret "Don Bosco" dorește să investească în educație și să contribuie astfel la sporirea egalității de șanse a grupurilor vulnerabile.

În cadrul concursului am angajat suma de aproximativ 3500 de lei, reprezentând un ajutor real pentru demersul nostru de a-i susține pe copiii din zonele defavorizate ale localităţilor Iași și Buruienesti (NT). Activitățile din cadrul centrului, dar și masa caldă pe care ne propunem sa le-o oferim copiilor, sunt prioritățile noastre pentru a demonstra că: Educația te face mare!

De asemenea, le mulțumim celor care au venit să ne sprijine: angajaţilor firmelor Imperia Imobiliare si MIND CTI, voluntarilor, prietenilor, colaboratorilor dar si copiilor din cadrul programului "Don Bosco" care au format cea mai frumoasa si colorata galerie care a venit să se distreze alături de organizatori și să facă valuri! Multumiri speciale indreptam si catre The Trumpets, cei care au reusit cu ajutorul Limon AID sa dea savoare cauzei pentru care luptam.

Le mulțumim înotătorilor fără de care aceste 49 de lungimi de bazin nu ar fi fost posibile, le mulțumim celor care au făcut donații și celor care au ales să sprijine educația!

Swimathon Iași, ediția cu numărul IV, a însemnat pentru Centrul Diecezan Caritas Iaşi un adevărat moment de bună dispoziție și relaxare și posibilitatea de a le oferi speranță celor 60 de copii care au nevoie de noi!

Citit 1184 ori Ultima modificare Vineri, 10 Iulie 2015 15:32

« Septembrie 2018 »