Gesturi de binefacere în spiritul Sărbătorilor Pascale

Cu ocazia sărbătorilor pascale, Centrul de Îngrijire la Domiciliu (CID) din cadrul Centrului Diecezan Caritas Iași, a desfășurat în data de 16 aprilie 2014 activitatea de distribuire de pachete alimentare persoanelor vârsnice care se confruntă cu situații dificile atât din punct de vedere financiar, material, social cât și medical.

Din Mesajul Sfântului Părinte Papa Francisc

pentru a XXII-a Zi Mondială a Bolnavului 2014

Adăugăm acestui mesaj al Sfântului Părinte Papa Francisc şi invitaţia Centrului Diecezan Caritas Iaşi pentru ca în aceste zile de post şi pregătire, să acordaţi puţin din atenţia dumneavoastră persoanelor în vârstă şi bolnavilor pe care îi sprijinim prin Programul „Servicii de Îngrijire la Domiciliu”.

Apelăm aşadar la ajutorul dumneavoastră pentru a ne sprijini prin colecta credincioşilor din a doua Duminică a Postului Mare. Prin acest mic semn de solidaritate arătați că sunteți sensibili la problemele cu care se confruntă persoanele vârstnice pe care noi le asistăm.

Colecta din a doua Duminică a Postului Mare este destinată Centrului Diecezan Caritas Iaşi şi reprezintă participarea dumneavoastră pentru susţinerea activităţii celor 15 Centre de Îngrijiri la Domiciliu care funcţionează în Dieceza de Iaşi în cadrul Programului „Servicii de Îngrijire la Domiciliu”. În cadrul acestor centre sunt sprijiniți peste 1500 de beneficiari – persoane vârstnice, imobilizate la pat sau la domiciliu.

Vă dorim un post bogat în haruri, iniţiative generoase şi acţiuni caritabile prin care Biserica ne cheamă să-l urmăm pe Cristos pe drumul Crucii spre Înviere.

Director

Pr. Egidiu Condac