Târg de promovare a sectorului social „Caritas în comunitate“

27 Februarie 2014

În perioada 27 februarie-02 martie 2014, se va organiza la Palas Mall-Zona Atrium –Târgul Fayette- Mărţişorul Handmade

În calitate de colaborator Palas, Centrul Diecezan Caritas Iaşi, va avea un stand, unde se vor comercializa produse handmade realizate de către beneficiarii din cadrul a două proiecte ale asociaţiei: copii şi tineri provenind din familii defavorizate, beneficiari ai Centrului de Plasament „Sf. Iosif”, respectiv din Centrul de Resurse pentru Copii si Tineret „Don Bosco”.

Scopul participării noastre la acest târg nu este doar comercial, ci şi de a valorifica şi promova sectorul social şi abilităţile beneficiarilor de la cele două proiecte ale asociaţiei.

Drept urmare, în scopul reuşitei acestui eveniment, care sperăm să contribuie la îmbunătăţirea situaţiei sociale a beneficiarilor, vă invităm să vizitaţi standul nostru într-un număr cât mai mare.

Mulţumim Palas Mall- Departamentul de Marketing, pentru acceptul de a participa gratuit în cadrul acestui târg.

Centrul Diecezan Caritas Iaşi

Citit 991 ori Ultima modificare Sâmbătă, 11 Octombrie 2014 11:21
Mai multe din această categorie: