Articole filtrate după dată: Septembrie 2017
26 Septembrie 2017 In Noutati si evenimente

 

    Centrul Diecezan Caritas Iași, prin Programul Servicii de Îngrijire la Domiciliu, organizează în perioada 29 septembrie - 1 octombrie o serie de concerte caritabile, în colaborare cu Parohiile Romano-Catolice Iași, Oțeleni, Satu Nou, Faraoani, Valea Mare și Suceava

25 Septembrie 2017 In Noutati si evenimente

 

 

            Vineri, 22.09.2017, asistentul social al Centrului de Resurse pentru Familii, program integrat în cadrul Domeniului Copii, Tineri, Familii al Centrului Diecezan Caritas Iași, a invitat, sub egida unui titlu aparent arhicunoscut, 10 beneficiare cu statutul de mame și bunici, pentru o discuție legată de igiena personală și igiena familiei, trecând de la aspectele de teorie la elementele chiar aplicate fiecărui membru în parte.

22 Septembrie 2017 In Noutati si evenimente

 Miercuri, 20 septembrie 2017, la sediul Centrului Diecezan Caritas Iași s-a desfășurat un grup de suport pentru persoanele vârstnice. Această activitate face parte din proiectul finanțat de Consiliul Județean Iași, „Sprijin integrat pentru vârstnici”.

22 Septembrie 2017 In Noutati si evenimente

 Episcopia Romano-Catolică Iași, prin Oficiul pentru Pastorația Sanitară, în colaborare cu Centrul Diecezan Caritas Iași a organizat joi, 21 septembrie 2017, un seminar regional la care au participat specialişti din domeniul îngrijirii şi asistenţei persoanelor vârstnice. Întâlnirea a avut loc la Casa „Sfântul Iosif", Congregația Fiicele Sfintei Maria a Divinei Providenţe.

X

Right Click

No right click