Articole filtrate după dată: Decembrie 2019
24 Decembrie 2019 In Noutati si evenimente

În preajma Nașterii Domnului, cu această urare au pornit la colindat beneficiarii Centrului de Plasament „Sf. Iosif”, având o săptămână plină cu daruri. Pe lângă acest simț al realității materiale, colindele le-au oglindit sufletul pe înalte plaiuri de lumină și viață curată.

24 Decembrie 2019 In Noutati si evenimente    2019 a fost un an cu multe provocări pentru beneficarii Centrului de Resurse pentru Familii, însă, datoriă suportului companiilor partenere, al persoanelor fizice, colaboratorilor și voluntarilor care au înțeles importanța implicării sociale, am transformat aceste provocări în realizări frumoase.
    Localități impodobite, case luminate, pomi îmbrăcați în mii de beculețe colorate, sălile mari de teatru găzduiesc colinde, magazinele pline de cumpărători care își pregătesc cadourile pentru copii sau nepoți. Toate acestea fac parte din viața noastră și își au farmecul lor. Crăciunul este sărbătoarea care aduce o bucurie nemărginită în sufletele oamenilor de pretutindeni, de la cei mici la cei mari. Crăciunul ideal poate fi reprezentat printr-un moment în care oamenii se simt cu adevărat apropiați, uniți de o singură dorință, aceea de a se ajuta unii pe alții, sentimentul care domină în jur fiind iubirea. Nu este Crăciun adevărat dacă nu ne gândim și la binele celor mai nevoiași. Apropierea Nașterii Domnului este pentru oameni prilejul de a ajuta și mai mult decât o fac în mod obisnuit.
    Finalul anului 2019 a adus pentru Centrul de Resurse pentru Familii, program integrat în cadrul Domeniului Copii, Tineri, Familii, al Centrului Diecezan Caritas Iași, o nouă ediție a campaniei „Să împodobim Crăciunul”. Campania a plecat de la ideea de a atrage alături de noi voluntarii, sponsorii, oamenii din comunitate și bineînțeles beneficiarii noștri, astfel încât sărbătorile de iarnă să nu reprezinte doar zbucium interior ci și bucuria Nașterii Domnului, un moment de mulțumire și apropiere de semeni, un moment în care familia să se adune în jurul bradului.

24 Decembrie 2019 In Noutati si evenimente

Iarna este anotimpul cel mai iubit de către copii. Fie pentru jocurile zăpezii, de care cei mici se bucură atât de mult, fie pentru sunetul colindelor, care prevestesc frumoasa și magica sărbătoare a Nașterii lui Isus și bineînțeles că nu îl uităm Moș Crăciun, bătrânul blând și darnic, care aduce cadouri.

24 Decembrie 2019 In Noutati si evenimente


 

Decembrie o luna plina de magie, bucurii, zambete, vise implinite, activități si culoare. O lună în care dorințele au devenit realitate pentru copiii de la Centrul de Resurse pentru Copii și Tineri „Don Bosco” Iași, dar si o luna in care ne-am apropiat mai mult de cei care un an intreg ne-au vegheat si ne-au sprijinit.

Calendar

« Decembrie 2019 »
Lun Marţi Mie Joi Vin Sâm Dum
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31