CONTRIBUȚIA TA CHIAR CONTEAZĂ
Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit pentru o cauză nobilă!

Conform Codului Fiscal, impozitul pe salariu sau pensie ne este reţinut în fiecare lună de către bugetul statului. Acum, cu prilejul campaniei „Contribuția ta chiar contează” ai șansa să contribui la susținerea cazurilor umanitare din comunitatea ta, alături de colegi și prieteni. Completând o singură dată declarația 230 pentru direcționarea a 3,5 % din impozitul pe venit, nu renunți la o parte din salariu sau pensie deoarece suma oricum ar fi mers la stat.

Cu acest prilej, până pe 25 mai 2022 poți să completezi formularul 230 și să direcționezi 3,5% din impozitul pe venit pentru beneficiarii programului Servicii de Îngrijire la Domiciliu

Programul Servicii de Îngrijire la Domiciliu este constituit dintr-o rețea de centre regionale de Îngrijire la Domiciliu situate în: jud. Iași – mun. Iași, com. Butea, com. Mircești, com. Oțeleni, com Hălăucești, com. Stolniceni-Prăjescu, com. Tansa, orașul Târgu-Frumos, jud. Neamț – mun. Roman, com. Tămășeni, com. Săbăoani, com. Sagna, jud. Suceava – mun. Suceava, com. Preutești, jud. Vaslui – mun. Huşi, com. Berezeni, com. Dodești, jud. Bacău – com. Pârgărești, com. Faraoani.

În 22 de ani de activitate, îngrijirea la domiciliu a presupus implicare şi responsabilitate socială, angajare şi devotament pentru oameni şi sănătatea lor, o misiune presărată cu multă dăruire şi pasiune pentru slujirea aproapelui.

Anual, personalul Centrelor de Îngrijire la Domiciliu, format din aproximativ 60 de angajați, asistă peste 1200 de beneficiari cu grade diferite de dependenţă, ce suferă din cauza bolilor, a singurătăţii şi a stării materiale precare.

Prin intermediul programului Servicii de Îngrijire la Domiciliu, vârstnicii beneficiază de asistență socială, îngrijire medicală specializată la domiciliu, servicii socio-medicale, sprijin în efectuarea activităților de zi cu zi, consiliere, dar nu în ultimul rând, împărtășesc o vorbă și un gând bun cu echipa de îngrijire la domiciliu, prezentă zilnic în casele lor.

Tot ce trebuie să faci pentru a fi alături de beneficiarii noștri este:
1. Completează declarația 230 astfel: datele de identificare a contribuabilului pe prima pagină sus și semnătura contribuabilului în partea de jos a paginii. Pe a doua pagină, codul numeric personal în dreapta sus și semnătura în partea de jos a paginii. Un reprezentant al asociației noastre are trecute datele pe fiecare declarație ca să o poată depune în numele tău la ANAF, ca împuternicit.

2. Declarația poate fi trimisă la adresa Asociației Centrul Diecezan Caritas Iaşi: str. Sărărie, 134, 700116-Iaşi, sau colectată de către noi. Suma corespunzătoare  va fi completată de către organele fiscale. Mai multe detalii, puteți găsi la nr. de telefon: 0720649613.

Dorim să vă mulțumim că ne sunteți alături și ne sprijiniți în a cultiva cele mai frumoase valori și daruri sufletești pentru bunicii aflați în suferință.

Descarca: declaratie 230 cu imputernicit.pdf