30 Ianuarie 2023
(0 voturi)

Începutul anului a adus cu sine o nouă activitate împreună cu beneficiarii Centrului de Resurse pentru Familii, program al Asociației Centrul Diecezan Caritas Iași. Astfel, vineri, 27 ianuarie 2023, beneficiarii au fost provocați să realizeze o introspectivă proprie pentru anul ce tocmai a trecut, bifând astfel reușite și nereușite și trasând totodată obiective clare și realizabile pe viitor.

16 Ianuarie 2023
(0 voturi)

Asociația Centrul Diecezan Caritas Iași anunță scoaterea la concurs a unui post de Asistent social, pentru Centrul de Resurse pentru Copii și Tineri  „Don Bosco” din Buruienești, comuna Doljești, jud. Neamț, 8 ore/zi.

12 Ianuarie 2023
(0 voturi)

Asociația Centrul Diecezan Caritas Iaşi, prin programul „Intervenții în situații de urgență și calamități naturale” anunţă scoaterea la concurs a postului de învățător limba ucraineană cu normă de 6 ore în cadrul Centrului social pentru refugiați pe o perioadă determinată.

12 Ianuarie 2023
(0 voturi)

ASOCIAȚIA CENTRUL DIECEZAN CARITAS IAŞI organizează cursuri de formare  în calificarea  ÎNGRIJITOARE BĂTRÂNI LA DOMICILIU (nivel 2 CNC) cu autorizație de la Ministerul Muncii și Solidarității Sociale, Autoritatea Națională pentru Calificări (A.N.C.) și Ministerul Educației Naționale.

« Februarie 2023 »