(0 voturi)

În perioada 22 august-3 octombrie 2021 am promovat caritatea și am sensibilizat comunitățile din Iași, Onești, Suceava, Roman și Bacău printr-un concert de muzică sacră intitulat Spes Mundi - Speranța Lumii.

(0 voturi)

În perioada 1-10 octombrie 2021, Asociația Centrul Diecezan Caritas Iaşi, prin programul Servicii de Îngrijire la Domiciliu prezent în mai multe comunități din regiunea Moldovei (mun. Iași, com. Mircești, com. Oțeleni, com Hălăucești, com. Stolniceni-Prăjescu, com. Tansa, orașul Târgu-Frumos - în jud. Iași, mun. Roman, com. Tămășeni, com. Săbăoani, com. Sagna - în jud. Neamț, mun. Suceava, com. Preutești - în jud. Suceava, mun. Huși, com. Berezeni, com. Dodești - în jud. Vaslui, com. Pârgărești, com. Faraoani - în jud. Bacău) a organizat cu prilejul Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice (1 octombrie) o serie de acțiuni care ne-au făcut să ne îndreptăm atenția și iubirea către beneficiarii programului: vârstnicii singuri, încercați de greutățile vieții.

(0 voturi)

„Cea mai mare descoperire a tuturor timpurilor este aceea că o persoană își poate schimba viitorul printr-o schimbare de atitudine.” Oprah Winfrey

Vineri, 24 septembrie, începând cu ora 14:00, Centrul de Resurse pentru Familii, program al Asociației Centrul Diecezan Caritas Iași a organizat un antrenant grup de suport cu beneficiarii adulți, pe tema Gândim pozitiv sau negativ?

Duminică, 3 octombrie, la Biserica Romano-Catolică

"Sfinții Petru și Paul" din Bacău, începând cu ora 19:00, a avut loc ultima ediție a concertului caritabil

SPES MUNDI – SPERANȚA LUMII

Concertul caritabil Spes Mundi - Speranța lumii și-a propus să aducă în prim plan esența feminină și rolul primordial al acesteia, privită prin prisma trăirilor și exemplului Sfintei Fecioare. Candoarea, bunătatea, forța interioară, puterea de sacrificiu, înțelegerea, acceptarea și mai ales, iubirea necondiționată, sunt doar câteva din multele învățăminte de care ne amintește exemplul Mamei Maria. Fecioara Maria, Maica lui Isus și a noastră este întotdeauna alături de noi, cu blândețea ei de mamă și întotdeauna prezentă la căpătâiul tuturor celor aflați în durere și neputință.