4-5 martie 2020 - Vizite beneficiari proiect „CARE – Cooperare si asistență. Respect și egalitate!”

12 Martie 2020

În perioada 4-5 martie 2020, personalul Centrului de Îngrijire la Domiciliu Suceava în colaborare cu voluntarii din clasele a XI-a I, dirigintă dna Stroe Crina Gabi si a XI-a F, dirigintă dna Morar Ramona de la Colegiul Național Petru Rareș au vizitat un număr de 30 de beneficiari ai proiectului „CARE – Cooperare si asistență. Respect și egalitate!”, cod SMIS 127740.

Frumusețea florilor, magia mărțișorului și prezența noastră au adus în sufletele beneficiarilor bucuria și căldura Primăverii.

Pentru fiecare dintre noi primăvara  reprezintă un nou început. Pentru unele persoane reprezintă schimbarea, zâmbetele dese și magia culorilor în timp ce pentru altele reprezintă speranța. Speranța adusă de cele mai multe ori de oamenii pe care îi avem lângă noi, de trăirile și sentimentele care parcă, cu începutul primaverii sunt tot mai bine simțite de sufletele noastre în procesul lor de dezmorțire.

Din păcate, există și persoane care sunt singure, care nu au cu cine să împartă bucuria și emoția primăverii. Acele persoane merită poate mai intens atenția, respectul și dorința noastră de a le aduce zâmbete pe buze.

Acțiunea noastră a fost o plăcută surpriză pentru beneficiarii proiectului, ei au căpătat speranță și dorința de a învinge singurătatea, boala și greutățile.

Mulțumim voluntarilor și partenerilor noștri care au contribuit la succesul acestui eveniment. De asemenea mulțumim depozitului de flori „Simfonia Florilor” din Suceava, pentru florile oferite.

 

Asistent social,

Leșan Liliana

 


Citit 1791 ori Ultima modificare Joi, 12 Martie 2020 13:30