Campania Cumpără alimente și Donează sărbători fericite

26 Aprilie 2021

În perioada 19 aprilie - 16 mai, Banca locală pentru alimente Roman desfășoară o campanie de colectare a alimentelor în magazinele Lidl din regiunea Moldovei. Scopul acestei campanii este  de a sensibiliza oamenii cu privire la actul donării și de a fi alături de persoanele aflate în dificultate.

Voluntarii asociației noastre sunt prezenți zilnic la magazinul Lidl de la Moara de Foc. Așteptăm persoanele cu suflet mare să se alăture acestei inițiative de solidaritate față de cei aflați în suferință. Pot fi donate produse neperisabile, care nu necesită temperatură joasă de păstrare; voluntarii noștri vă pot oferi mai multe detalii la fața locului cu privire la această colectă de alimente.

Dragi membri ai comunității,

Cu prilejul acestei campanii, puteți depune o picătură de speranță la bucuria copiilor, adolescentilor, bunicilor sau a famiilor beneficiare ale programelor noastre. Aceste suflete dragi ne-au devenit cămin de amintiri, ne-au oferit lecții de viață cu adevărat valoroase și convingerea de a continua.

Asociația Centrul Diecezan Caritas Iași aduce mulțumiri deosebite Băncii locale pentru alimente Roman, magazinului Lidl, tuturor donatorilor și voluntarilor care s-au alăturat acestei inițiative de suflet. Faptele bune sunt răsplătite prin deplină prețuire și recunoștință!

Despre Campania Lidl Romania,Cumpără alimente și Donează sărbători fericite

În perioada 19 aprilie - 16 mai, 140 de magazine din toată țara sunt pregatite pentru a primi donațiile de la oamenii cu suflet mare.

Alimentele colectate sunt distribuite tuturor Bancilor de alimente din România, care la rândul lor le vor dona Organizațiilor ce au activități sociale, susținând persoanele aflate în dificultate.

Despre Banca pentru alimente

Este un proiect național, social-caritabil prin care preluăm de la donatori surplusul de produse alimentare, aflate în termen și bune de consum și le distribuim gratuit către ONG-uri ce gestionează programe sociale destinate persoanelor în nevoie și grupurilor vulnerabile.

Mulțumim pentru spiritul de dăruire de care dați dovadă pentru beneficiarii noștri aflați în dificultate. Împreună suntem uniți de dorința de a face bine celor mai puțin norocoși.

Citit 176 ori