Articole filtrate după dată: Luni, 21 Decembrie 2020
22 Decembrie 2020 In Noutati si evenimente

 

 Crăciunul este sărbătoarea care aduce bucurie nemărginită în sufletele oamenilor de pretutindeni, dar în special în sufletele celor mici. Pentru copiii beneficiari ai programelor noastre, dar și pentru mulți alții aflați în nevoie, luna decembrie a însemnat magie, zâmbete, mulțumire, vise împlinite. Cu ajutorul oamenilor de bine, am adus în casele lor lumina carității și bucuria Nașterii Domnului.

22 Decembrie 2020 In Centru de resurse pentru familii

 

 

 
Crăciunul pentru fiecare dintre noi are o înțelegere personală. Știm și simțim ceva magic, cu siguranță, atunci când ne gândim la Crăciun. Fiecare ar putea povesti multe întâmplări petrecute în timp, din această perioadă magică, anumite emoții fiind legate de mirosul, frigul sau albul imaculat al zăpezii, căldura din case și iubirea celor din jur. Dar pentru unii, sărbătorile reprezintă zbucium interior, dificitultăți de ordin material și financiar. Tot ceea ce au visat copii acestor familii a fost ca măcar de Craciun să se bucure de o viață fără lipsuri și fără suferințe.

22 Decembrie 2020 In Servicii de ingrijire la domiciliu

 

 Crăciunul este celebrarea luminii şi a păcii, este trăirea vie a Naşterii Mântuitorului care ne deschide un viitor de speranţă şi credinţă.
D
in nefericire, pentru majoritatea vârstnicilor, beneficiari ai Programului Servicii de Îngrijire la Domiciliu, perioada sărbătorilor este foarte dificilă, fiind momentele când resimt mai mult ca oricând singurătatea și neajunsurile materiale.