Articole filtrate după dată: Duminică, 07 Februarie 2021
08 Februarie 2021 In Centru de plasament sf. Iosif

 

  Vacanța dintre semestre a fost plină de surprize pentru tinerele beneficiare ale Centrului de Plasament „Sf. Iosif”. În perioada vacanței intersemestriale, fetele au participat la ateliere de creație handmade, muzică, dans, spiritualitate, activități culturale în aer liber, ș.a. Prin aceste workshop-uri, participanții au putut descoperi activități interactive, jocuri, locuri, precum și timp petrecut în comuniune. Mai exact, participanții au confecționat cu sprijinul voluntarilor, mărțișoare, felicitări, obiecte specifice perioadei de primăvară. Aceste activități au fost împletite cu voie bună, rugăciune și coeziune a echipei. De asemenea, s-au realizat ateliere de discuție pe următoarele teme: „Managerierea timpului”; „Gestionarea eficientă a bugetului personal”; „Ghiozdanul cu abilități de viață independentă”.

08 Februarie 2021 In Centru de resurse pentru familii

 

S-a făcut lumină în sufletele și în casa unei familii cu trei fetițe din satul Cucuteni, comuna Lețcani, județul Iași, care a trăit până acum la lumina lumânării.

În perioada iunie 2020 - ianuarie 2021 s-a desfășurat campania Ajutor pentru lumină destinată unei familii beneficiare a Centrului de Resurse pentru Familii, din cadrul Asociației Centrul Diecezan Caritas Iași. Viața acestei familii a fost umbrită de lipsuri materiale, de lipsa spațiului într-o căsuță făcută din chirpici și, cel mai grav, de lipsa curentului electric.