Articole filtrate după dată: Martie 2021
29 Martie 2021 In Noutati si evenimente

 

 

 

Dieceza de Iaşi, atentă fiind la situaţia internaţională, îşi propune în perioada pascală să dea dovadă de solidaritate nu numai faţă de misiunile proprii, cum ar fi Kenya, Coasta de Fildeş şi Panama, ci şi faţă de alte ţări aflate în dificultate, cum ar fi Yemen, Siria, Venezuela şi alte ţări sărace din lume ce se confruntă cu situaţii grave de război şi migraţie.

24 Martie 2021 In Noutati si evenimente

 

 

 

 Sâmbătă, 20 martie 2021 la Centrul „Gaudium et Spes” din Traian a avut loc o zi de formare umană și spirituală pentru personalul socio-medical din structurile socio-caritative ale Diecezei de Iași. La această întâlnire au participat peste 50 de persoane, care activează în domeniul social și voluntari. Aceștia au fost însoțiți de pr. Iosif Iacob, director general al Asociației Centrul Diecezan Caritas Iași și pr. Mihai Gălățanu, responsabil al Oficiului pentru Pastorația Bolnavilor. Pr. Eugen Robu a sustinuț cele două meditații, în cadrul cărora Sfântul Iosif a fost prezentat ca model de tată, mereu în ascultare, realizând cu discreție misiunea încredințată.

16 Martie 2021 In Noutati si evenimente

Asociația Centrul Diecezan Caritas Iaşi anunţă scoaterea la concurs pentru postul de coordonator partener, în cadrul proiectului Servicii integrate pentru bunicii din Tansa, cu activitate în comuna Tansa, județul Iași, normă de 4 ore/zi, pe perioadă determinată.

 Luni, 8 Martie, Centrul de Resurse pentru Familii în parteneriat cu echipa Mamprenoare Iași au dorit să aducă primăvara în sufletele femeilor și să le susțină printr-o activitate cu totul și cu totul diferită, activitate în cadrul căreia doamnele, beneficiare ale Centrului, au avut ocazia de a se bucura de o surpriză.