Articole filtrate după dată: Joi, 04 Martie 2021
05 Martie 2021 In Noutati si evenimente

Asociația Centrul Diecezan Caritas Iași aduce mulțumiri deosebite tuturor celor care s-au alăturat misiunii noastre, participând la colecta din duminica a doua a Postului Mare.

În numele beneficiarilor Asociației Centrul Diecezan Caritas Iaşi, mulţumim părinților parohi și tuturor credincioșilor pentru sprijinul oferit. Așa cum noi mângâiem cu vorbe calde tristețea singurătății lor, așa să permitem și noi să ne fie mângâiat sufletul de recunoștința celuilalt.

05 Martie 2021 In Don Bosco


SOLE (Self Organized Learning Environment = Mediu de învățare auto-organizat) este un instrument fascinant pentru organizarea procesului de învățare cu un nivel ridicat de implicare și asumare din partea copiilor, cu ajutorul tehnologiei moderne. Inițiatorul acestei metode de învățare, Sugata Mitra a denumit-o Educația Minim Invazivă (MIE), unii o recunosc și sub denumirea de ,,hall in the wall” (gaura din perete). Sugata Mitra mai spunea un lucru foarte interesant ,,dacă copiii sunt curioși și își mențin interesul, atunci se produce educația”.