Articole filtrate după dată: Luni, 21 Iunie 2021
22 Iunie 2021 In Noutati si evenimente

ASOCIATIA CENTRUL DIECEZAN CARITAS IAȘI în calitate de furnizor de formare profesională și solicitant al proiectului POCU/436/4/4/126331 ”Servicii integrate pentru bunicii din Berezeni” oferă posibilitatea de a vă înscrie ca participant la cursul de formare profesională pentru calificarea îngrijitoare bătrâni la domiciliu. Cursul este conceput pentru a oferi o fundamentare în domeniul serviciilor de asistență socială destinată persoanelor vârstnice din sistemul public și privat. Formatorii îşi propun să ofere şi să asigure un bagaj de cunoştinţe declarative şi procedurale, care să asigure participanţilor o activitate eficientă în domeniul de activitate.

22 Iunie 2021 In Noutati si evenimente

 

 Angajații Asociației Centrul Diecezan Caritas Iași prin Proiectul Integrare activă prin educație și implicare socială! au participat pe 17 și 18 iunie la programul de formare Construirea și gestionarea echipelor.

Cursul a avut ca scop dobândirea de cunoștințe și abilități de comunicare interpersonală și organizațională, de gestionare a echipelor, leadership și interacțiune în organizații non-profit. De asemenea, am avut ocazia să aflăm mai multe despre tipologiile de lideri și coechipieri, rolurile și funcțiile acestora. Cursul s-a desfășurat interactiv, prin discuții deschise, jocuri, studii de caz și muncă în echipă.