Articole filtrate după dată: Martie 2022
01 Aprilie 2022 In Noutati si evenimente

Colecta din duminica a 5-a din Postul Mare, 3 aprilie 2022 este destina Asociației Centrul Diecezan Caritas Iaşi şi reprezintă participarea dumneavoastră la susţinerea activităţii centrelor de îngrijire la domiciliu care oferă servicii în aproximativ 30 de comunități.

 

                Asociația Centrul Diecezan Caritas Iaşi anunţă scoaterea la concurs a postului de kinetoterapeut  în cadrul Centrului de Îngrijire la Domiciliu Iași, pe perioadă determinată.

31 Martie 2022 In Noutati si evenimente

 

 

Asociația Centrul Diecezan Caritas Iași, a susținut miercuri, 30 martie 2022, conferința de închidere  a proiectului CARE - Cooperare și asistență. Respect și egalitate!" cod proiect 127740.
Proiectul CARE - Cooperare și asistență. Respect și egalitate!" a fost  implementat în cadrul Centrelor de Ingrijire la Domiciliu Suceava, Iugani și Pârgărești. Aceste centre au fost înființate în anul 2004, 2005, respectiv 2009. Echipa de coordonare a Programului „Servicii de Îngrijire la Domiciliu”, împreună cu colegii din teritoriu (medici, asistenți sociali, asistenți medicali, îngrijitori la domiciliu, kinetoterapeuți și voluntari) au depus eforturi susținute pentru a sprijini persoanele vârstnice cu scopul de a le reda demnitatea în vederea creșterii calității vieții. Pe lângă acestea în cadrul Programului „Servicii de Îngrijire la Domiciliu”, mai funcționează alte 6 centre de îngrijire care prin eforturi susținute reușesc să asiste anual peste 1200 de persoane vârstnice, imobilizate la pat sau la domiciliu.

  Asociația Centrul Diecezan Caritas Iaşi anunţă scoaterea la concurs a posturilor de asistent medical, îngrijitor bătrâni la domiciliu și asistent social, în cadrul Centrului de Îngrijire la Domiciliu din comuna Doljești, pe perioadă determinată.

Cerințe specifice:

Asistent medical - normă 4 ore

- studii medii (asistent medical)

- aviz de liberă practică

- permis de conducere, categoria B

 

Îngrijitor bătrâni la domiciliu  - normă 4 ore

- certificat de calificare îngrijitor bătrâni la domiciliu

 

Asistent social – normă 2 ore

- studii superioare (asistenţă socială)

- înscris în Colegiul Național al Asistenților Sociali;

- permis de conducere, categoria B

 

Cerinţe generale:

- abilităţi de comunicare şi interrelaţionare;

- capacitate de adaptare la medii şi situaţii noi;

                                                                                                       

Conţinutul dosarului (se va trimite pe e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)

- Curriculum Vitae în format Europass

- copie după cartea de identitate;

- copie după actele de studii;

- copie după certificatul de căsătorie (dacă este cazul şi dacă numele de pe actele de studii nu coincide cu cel din cartea de identitate).

 

Data limită de înscriere este vineri, 25 martie 2022. Data interviului va fi programată luni, 28 martie 2022.

Pentru mai multe detalii, persoana de contact este Tiba Ernestine, coordonator executiv Programul „Servicii de Îngrijire la Domiciliu Caritas Iaşi, tel. 0770 321 743.