Articole filtrate după dată: Iulie 2022

 

Joi 28.07.2022, beneficiarii Centrului de Resurse pentru Familii s-au bucurat de un târg caritabil ce le-a oferit posibilitatea să-și aleagă bunuri precum îmbrăcăminte, încățăminte, jucării, rechizite.

    Asociația Centrul Diecezan Caritas Iaşi, prin Programul Servicii de Îngrijire la Domiciliu a organizat duminică 24 iulie 2022, cu prilejul Zilei Mondiale a Bunicilor și Bătrânilor, o serie de activități care ne-au făcut să ne îndreptăm atenția și iubirea către beneficiarii programului: vârstnicii încercați de greutățile vieții, ce suferă din cauza singurătății, a stării de sănătate, a situației materiale precare.

25 Iulie 2022 In Noutati si evenimente
Corigendum: Lista proiecte admise la finanțare. Concurs planuri de afaceri 2, 25.07.2022
25 Iulie 2022 In Noutati si evenimente

 

    În perioada 11-24 iulie în cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași a avut loc Școala de vara TEOSPOR „Experiență universitară timpurie pentru elevi de liceu: program-punte în domeniile Educație Fizică şi Sport şi Teologie Romano-Catolică (TEOSPOR)”. A fost o experiență de care s-au bucurat un număr de aproximativ 50 de copii din ciclul liceal, care provin din zone în care oportunități ca acestea sunt greu accesibile.