(0 voturi)

„De Paște, pentru Familii” a plecat de la ideea de a atrage alături de noi atât voluntarii, cât și sponsorii, oamenii din comunitate și bineînțeles, beneficiarii, astfel încât cu ocazia Sfintelor Sărbători Pascale să putem oferi pe lângă zâmbete și căldură sufletească și cadouri pentru copii ori pachete cu alimente neperisabile, îmbrăcăminte/încălțăminte pentru familiile aflate în dificultate.

(0 voturi)

Luni, 8 Martie, Centrul de Resurse pentru Familii în parteneriat cu echipa Mamprenoare Iași au dorit să aducă primăvara în sufletele femeilor și să le susțină printr-o activitate cu totul și cu totul diferită, activitate în cadrul căreia doamnele, beneficiare ale Centrului, au avut ocazia de a se bucura de o surpriză.

(1 Vot)

S-a făcut lumină în sufletele și în casa unei familii cu trei fetițe din satul Cucuteni, comuna Lețcani, județul Iași, care a trăit până acum la lumina lumânării.

În perioada iunie 2020 - ianuarie 2021 s-a desfășurat campania Ajutor pentru lumină destinată unei familii beneficiare a Centrului de Resurse pentru Familii, din cadrul Asociației Centrul Diecezan Caritas Iași. Viața acestei familii a fost umbrită de lipsuri materiale, de lipsa spațiului într-o căsuță făcută din chirpici și, cel mai grav, de lipsa curentului electric.

(0 voturi)

Crăciunul pentru fiecare dintre noi are o înțelegere personală. Știm și simțim ceva magic, cu siguranță, atunci când ne gândim la Crăciun. Fiecare ar putea povesti multe întâmplări petrecute în timp, din această perioadă magică, anumite emoții fiind legate de mirosul, frigul sau albul imaculat al zăpezii, căldura din case și iubirea celor din jur. Dar pentru unii, sărbătorile reprezintă zbucium interior, dificitultăți de ordin material și financiar. Tot ceea ce au visat copii acestor familii a fost ca măcar de Craciun să se bucure de o viață fără lipsuri și fără suferințe.

« Mai 2021 »