(0 voturi)

Voluntarii Asociației Centrul Diecezan Caritas Iași prin Proiectul Integrare activă prin educație și implicare socială! au participat pe 1 iulie la programul de formare „Cunoaștem”.

Cursul a avut ca scop dobândirea de cunoștințe și abilități de comunicare interpersonală, impactul activității de voluntariat asupra comunității, planificarea și implementarea activităților specifice din cadrul proiectului „Integrare activă prin educație și implicare socială”. S-a urmărit de asemenea pregătirea și dobândirea de cunoștințe în domeniul social și IT pentru a putea fi alături de persoanele vulnerabile dar și modalități de implicare activă a beneficiarilor. Ținând cont de disponibilitatea voluntarilor, cursul a fost realizat fizic dar și în mediul online cu cei care au avut de susținut examene la facultate.

Prin aceste sesiuni de formare ne dorim să oferim oportunități de dezvoltare prin care tinerii dobândesc puterea de a crea schimbări pozitive în comunitatea în care trăiesc.

(0 voturi)

În luna iunie, Centrul de Resurse pentru Familii, program al Asociației Centrul Diecezan Caritas Iași a organizat activități de dezvoltare a abilităților și cunoștințelor în domeniul IT în cadrul proiectului Integrare activă prin educație și implicare socială”.

>

În acest an, Centrul de Resurse pentru Familii, program al Asociației Centrul Diecezan Caritas Iași a sărbătorit în luna iunie, ziua internațională a copilului, prin activități care au avut în prin plan zâmbetele copiilor. Astfel, împreună cu voluntarii am ales să ne destindem și să ne bucurăm de soare la domiciliul fiecărui copil în parte.

(0 voturi)

Vineri, 25 iunie, începând cu ora 14:00, Centrul de Resurse pentru Familii, program al Asociației Centrul Diecezan Caritas Iași a organizat un antrenant grup de suport cu beneficiarii adulți, pe tema „Ce rol au emoțiile?”

« Iulie 2021 »