O floare pentru o viaţă 2021 - ediţia a 19-a

12 Martie 2021

Odată cu venirea primăverii, ne-am propus să aducem un omagiu celor ce simbolizează începutul vieţii şi creaţia divină - mamele. Cu ocazia zilei de 8 martie, Asociaţia Centrul Diecezan Caritas Iaşi, prin programul Centrul de Resurse pentru Copii şi Tineri "Don Bosco" a derulat acţiunea de sensibilizare "O floare pentru o viaţă".

Cu prilejul acestei acţiuni, am bucurat mamele și bunicele copiilor noștri dragi din cadrul Centrului ,,Don Bosco” Iași și Buruienești, dar și doamnele care ne sunt alături și fac posibilă realizarea misiunii noastre. Copiii au transmis gânduri de recunoştinţă şi iubire necondiţionată, oferindu-le cu bucurie câte o floare, un mărţişor sau felicitări create special pentru ele.

De asemenea, în cadrul Centrului "Don Bosco" din Buruienești ziua mamei a fost celebrată și prin activități destinate mămicilor și copiilor, petrecând timp de calitate împreună prin jocuri, cadouri făcute din inimă și momente dulci.

Acţiunea a devenit o tradiţie pentru programul nostru, scopul fiind acela de a sensibiliza comunitatea, de a conştientiza importanţa actului de "a da viaţă", dar și de a oferi speranță, încredere celor în nevoie, prin zâmbete calde și chicoteli de copilași.

"O floare pentru o viaţă" este un prilej emoţionant de a spune "mulţumesc" tuturor mamelor. Prin sacrificiul lor s-a născut viaţa şi merită recunoştinţa noastră, a tuturor.

Primăvara începe cu voi, dragi mame, bunice, doamne și domnișoare!

Citit 344 ori Ultima modificare Vineri, 12 Martie 2021 11:04

« Iunie 2021 »