(0 voturi)

Din nefericire, pentru majoritatea vârstnicilor, beneficiari ai Programului Servicii de Îngrijire la Domiciliu, perioada sărbătorilor este foarte dificilă, fiind momentele când resimt mai mult ca oricând singurătatea și neajunsurile materiale.

(0 voturi)

Cu fața brăzdată de griji, cu ochii plânși și dornici de o vorbă dulce, pe bătrânii din comunitatea noastră îi găsești adesea aflați în suferință, gândindu-se cum să mai facă față zilei de mâine. În sprijinul unora dintre vârstnicii din Iași, vine Programul Servicii de Îngrijire la Domiciliu din cadrul Asociației Centrul Diecezan Caritas Iași.

(0 voturi)

Pe 28 februarie 2021 a avut loc Sfânta Liturghie dedicată activităților Caritas în comunitatea din Butea. Asociația Centrul Diecezan Caritas Iași este recunoscătoare membrilor comunității din Butea și tuturor binefăcătorilor care susțin activitatea Centrului de Îngrijire la Domiciliu. Cu această ocazie, s-a celebrat Sfânta Liturghie de către părintele Iosif Iacob, director general al asociației noastre și de către părintele paroh Marcel Blaj. Am amintit în rugăciune toate persoanele care suferă și i-am mulțumit lui Dumnezeu pentru toți aceia care se îngrijesc de cei bolnavi. După Sfânta Liturghie, prin disponibilitatea surorilor, ne-am bucurat de un moment de comuniune.

(0 voturi)

Asociația Centrul Diecezan Caritas Iași vă invită și în acest an, ca în timpul Postului Mare, să vă îndreptați privirea și inima către persoanele în vârstă care se găsesc în suferință, sprijinite prin Programul „Servicii de Îngrijire la Domiciliu”.

« Mai 2021 »