DE PAȘTE ALĂTURI DE BUNICI

Din nefericire, pentru majoritatea vârstnicilor, beneficiari ai Programului Servicii de Îngrijire la Domiciliu, perioada sărbătorilor este foarte dificilă, fiind momentele când resimt mai mult ca oricând singurătatea și neajunsurile materiale.

Angajații și voluntarii  centrelor regionale de Îngrijire la Domiciliu împreună cu oamenii de bine au adus un strop de speranță și bucurie în viața vârstnicilor prin vizite la domiciliul acestora și distribuire de pachete cu alimente și daruri.

Așadar în perioada sărbătorilor pascale, am fost aproape de vârstnicii beneficiari din cadrul celor 9 centre regionale de Îngrijire la Domiciliu ce oferă servicii sociale și socio-medicale în peste 30 de localități din Regiunea Moldovei.  În această perioadă, am învăţat să fim mai binevoitori, mai darnici, mai înţelegători, să recunoaştem în fiecare om imaginea lui Dumnezeu, făptura ce merită înainte de toate preţuire, respect şi iubire.

Campania de Paște a adus multe bucurii, multe speranțe și multe suflete au fost încălzite cu darurile primite de la cei cu suflet mare. Împreună am reușit să aducem bucurie, lumină în casele oamenilor care trăiesc aceste vremuri grele, dar cel mai emoționant a fost să vedem cât de tare s-au bucurat că i-am vizitat. Am reușit să oferim atmosferă de sărbătoare acolo unde nu se simțea.

Mulțumim pentru toate emoțiile trăite în această perioadă. Mulţumim tuturor celor care au depus eforturi mari pentru ca persoanele vârstnice asistate să simtă iubirea aproapelui.

Citit 83 ori

« Iunie 2021 »