#raspundemcusuflet vârstnicilor din localitățile Iași, Oțeleni, Iugani, Hălăucești, Doljești,Huși, Fărăoani, Valea-Mare (Jud.Bacau)! 👵👴

 

100 de persoane vârstnice din comunitățile Iași, Oțeleni, Iugani, Hălăucești, Doljești,Fărăoani, Valea-Mare (Jud.Bacău) beneficiază începând cu luna august de ajutor material, medical, practic si emoțional prin Fondul pentru Vârstnici.

In luna octombrie am sărbătorit Ziua Internațională a persoanelor vârstnice.

Cu prilejul acestei zile, pe parcursul întregii luni, Asociația Centrul Diecezan Caritas Iași a avut bucuria de a-i sărbători pe seniori printr-o serie de evenimente și activități dedicate lor, pentru a le arăta valoarea pe care o au în viața noastră.

Evenimentul a fost marcat prin momente de socializare, programe cultural-recreative, servirea unei mese calde, deasemenea prin participarea seniorilor la Sfânta Liturghie, și printr-un pelerinaj la Sanctuarul Marian de la Cacica. Pe parcursul întregilor activități, le-au fost  alături seniorilor,  tinerii voluntari, ocazie unică pentru a le arăta recunoștință bunicilor implicați în activități.

Cu sprijinul Fundației Regale Margareta a României, prin Fondul Social pentru Vârstnici, beneficiarii s-au bucurat de primirea unui pachet cu produse alimentare.

 

 

Proiectul este susținut de @Fundația Regală Margareta a României.

@Asociatia Centrul Diecezan Caritas Iasi

 

#fondulpentruvârstnici

#SMS8844SINGUR

#telefonulvârstnicului

#Îngrijire la domiciliu – Caritas