Articole filtrate după dată: Decembrie 2021
28 Decembrie 2021 In Noutati si evenimente

Asociația internațională de cooperare și solidaritate Incontro fra i Popoli din Italia prin schimbul de experiență Serviciul Civil Universal, a delegat doi voluntari care timp de 2 luni au realizat activități deosebite în cadrul programelor Caritas, în vederea sprijinirii aproapelui. Incontro fra i Popoli operează în principal în patru sectoare: cooperare, cultură și educație, schimburi culturale, suport la distanță.

23 Decembrie 2021 In Don Bosco

 

În luna faptelor bune, Centrul de Resurse pentru Copii și Tineri „Don Bosco” din Iași a reușit să îndeplinească mai multe MISIUNI SPECIALE: Târgul caritabil de Crăciun din cadrul evenimentului „Un milion de stele”, Campania „Adoptă o scrisoare”, Ghetuța lui Moș Nicolae și Serbarea de iarnă intitulată „Să salvăm Crăciunul”...!

21 Decembrie 2021 In Noutati si evenimente

 

 Luni, 20 decembrie 2021, în Sala Albastră a Centrului de Plasament "Sfântul Iosif" din Iaşi, Asociaţia Centrul Diecezan Caritas Iaşi a celebrat evenimentul de prezentare a realizărilor din anul 2021 şi de exprimare a recunoştinţei către toţi angajaţii, voluntarii, colaboratorii şi autorităţile publice locale.

17 Decembrie 2021 In Noutati si evenimente

Cucernici părinţi,
Dragi credincioşi,

Cu speranţă în Domnul, că bucuria aşteptării Mântuitorului care vine în mijlocul nostru în sărbătoarea Crăciunului este deja prezentă în sufletele dumneavoastră, vă aducem alese mulţumiri pentru contribuţia oferită cu ocazia colectei din a doua duminică din Advent, aşa cum viaţa, credinţa şi puterile au permis fiecăruia. Mulţumim preoţilor, care s-au implicat, şi credincioşilor pentru sprijinul pe care l-aţi oferit beneficiarilor Centrului de Plasament "Sfântul Iosif" din Iaşi şi celor de la Casa de Copii "Sfânta Maria".